Точен Резултат

Залогът на точен резултат се счита за един от най-трудните за предсказване. Имайки предвид това, коефициентите са доста по-високи, заради многото възможни комбинации, които могат да се породят в един мач. В повечето случаи, към точен резултат се прибягва, когато коефициентът за единия отбор е доста нисък. За сметка на големия риск, коефициентите за точен резултат са винаги високи.

Колонка Точен Резултат
Равен 1:1
5.50
Амиен - Анже
Нант 2:1
10.00
Нант - Монпелие
Общ Koeфициент: 55.00
*Началните бонуси важат само за нови клиенти. 18+. За bet365 се изисква минимален депозит от 5лв. и 1x превъртане, за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия.

Пример за Прогнози на Точен Резултат

Ако хванем случаен мач Хетафе v Ейбар, може да видим възможностите за точен резултат и съответстващите им коефициенти. За по-вероятните резултати, като 0-0, 1-0 и 0-1, коефициентът варира от 5.00 до 8.50. Ако преценим, че мачът ще е с повече голове и мислим, че може да познаем точния резултат, коефициентите скачат драстично. За залог 2:2, при заложен 1 лев, печалбата би следвала да е 21 лева (при 21 коефициент), а при равенство 3:3, множителят скача на 101.

Може да потърсим и още по-голяма печалба като комбинираме прогноза за развой първо полувреме, при точен резултат, комбинирана с развой “краен резултат”. По този начин и двата залога трябва да са печеливши (да сме ги познали), за да е печеливш и фишът.

Нека продължим с примерния мач Хетафе v Ейбар. Залогът на точен резултат 2:0 е оценен на коефициент 7.50. Ако сметнем, че Хетафе ще отбележат през двете полувремена и сложим залог да водят 1:0 на полувремето, а мачът да завърши 2:0, то трудността на залога се покачва, а експоненциално с това се покачва и коефициентът. 1-0 първото полувреме и 2:0 краен резултат е оценен с коефициент 12. Ако преценим, че гостите могат да вкарат гол първи и да го задържат до полувремето, но сме сигурни, че домакините имат сили да обърнат мача до 2:1, коефициентът скача на 46.

Важно е да се отбележи, че повечето букмейкърски къщи предлагат опцията за “cash out”, която ни позволява да отдръпнем залога, преди да е свършил мача. Ако сме заложили първото полувреме да приключи при резултат 1:0, а второто 1:2, то ако видим, че играта на гостите не е достатъчно убедителна, може при 1:0 на полувремето да отдръпнем залога, за да се предпазим от загуби.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!